Flytten är klar!

2011-05-06 - 22:00:31

Jag finns numera på http://jag-erica.blogspot.com. Jag hoppas ni fortsätter följa mig där!

 

 

http://jag-erica.blogspot.com

http://jag-erica.blogspot.com

http://jag-erica.blogspot.com

http://jag-erica.blogspot.com

http://jag-erica.blogspot.com

http://jag-erica.blogspot.com

http://jag-erica.blogspot.com

http://jag-erica.blogspot.com

http://jag-erica.blogspot.com

http://jag-erica.blogspot.com

http://jag-erica.blogspot.com

http://jag-erica.blogspot.com

http://jag-erica.blogspot.com

Flytt

2011-05-06 - 15:51:07

Håller just nu på att flytta över alla gamla inlägg härifrån till nya bloggen! Designen är klar och jag blev riktigt nöjd, ibland är jag för bra!

 

Räknar med att den nya bloggen ska vara uppe och igång ikväll eller senast imorgon, meddelar vad den heter då!

Design

2011-05-05 - 20:17:05

Har börjat pilla lite med design till vad som troligtvis kommer bli min nya blogg! Kommer finnas på blogger istället, har hittat en bra iphone-app, och tror att jag börjar få kläm på hur jag ska göra designen! Och där har dom fungerande statistik också, det är lite roligt. Här funkar det ju inte alls.

 

Återkommer med nya bloggaddressen när jag har fått klart allt! Tills vidare får ni nöja er med lite sporadiska inlägg här, jag kommer fokusera på att få till en snygg design till den nya nu. Snyggt, enkelt och stilrent vill jag ha det! Så när den väl är uppe kommer jag byta dit, och då kommer det nog bli lite mer kontinuerligt bloggande.

 

Tills dess, håll ut!

Nu ska vi skydda oss mot demenssjukdomar g...

2011-05-03 - 14:09:59

Nu ska vi skydda oss mot demenssjukdomar genom att dricka två glas rött per dag. Samtidigt är alkoholmissbruk en riskfaktor till demens, makes sence! :P

Christmas in July?

2011-05-03 - 08:38:09

No, but snow in May!

 

Och jag ber om ursäkt för alla fula sms-inlägg det har blivit det senaste, men jag har inte direkt suttit vid datorn... Håller för övrigt på att undersöka andra ställen att blogga på, där det blir snyggt att blogga med mobilen, och framförallt där det finns en app till iphone. Och gärna där statistiken funkar. Det här är inte hållbart längre.

 

Nåja, iväg till skolan nu!

Har haft en rätt awesome första dag på job...

2011-05-02 - 23:00:29

Har haft en rätt awesome första dag på jobbet! Tyvärr kan jag inte berätta så mycket om det eftersom det är sekretess och så som gäller, men jag kan ju säga att jag kommer nog stortrivas! På't igen nästa torsdag, då blir det ett dygnspass! Går på 8.30 på torsdagsmorgonen och slutar kl 9 morgonen efter. Spännande! Nu ska jag sova och försöka ladda om inför skolan imorgon, god natt!

Kan väl passa på att skriva ett kvällsinlä...

2011-05-01 - 22:47:45

Kan väl passa på att skriva ett kvällsinlägg såhär precis innan jag ska sova. Eftersom jag inte har med datorn så blir det mobilbloggande, och eftersom blogg.se är så värdelösa med att fram sin iphone-app så blir det skitfult, men det är bättre än inget iaf. Helgen var iaf bra, Bardh kom i torsdags och åkte igår, så i torsdags drack vi lite öl och pratade ikapp och hade intressanta diskussioner och i fredags kom grannen och hennes kille upp på nån öl innan jag, Niklas och Bardh drog vidare till Backstage för ett trevligt avslut på kvällen. Även den här gången kunde jag prata ordentligt med Bardh, det känns som om det blir en del intima samtal när vi är ute på krogen, och jag älskar det. Det känns som om jag har en sann vän i honom, även om vi ändå träffas väldigt sällan och kanske egentligen inte alltid är så bra på att prata. Det känns ändå på nåt sätt som att om det skulle vara nåt så kan jag alltid vända mig till honom. Nåja, det blev en lite sentimental beskrivning av min helg, hur har eran helg varit? Trevlig Valborg?

Är nu än en gång inkvarterad hos mamma. Im...

2011-05-01 - 21:23:46

Är nu än en gång inkvarterad hos mamma. Imorgon gäller det, första dagen på jobbet! Resan gick hyfsat bra, men den här gången verkar han ha blivit rätt stressad. Men det har vart en del resande och mer folk än vanligt det senaste, så det är kanske inte så konstigt. Men nu ska vi bara hem imorgon igen, sen blir det lugnt ett bra tag framöver, jag ska bara gå ett kvälls/jourpass som introduktion med men då får Barney stanna hemma med Niklas. Nu blir det lite mys med Barney innan jag ska sova, börjar 8.30 imorgon! Skönt att mamma bor så nära jobbet!

RSS 2.0